Termokontrol (beli)
TF-K02-AT-I
Termokontroler Zepter je naprava, ki omogoča pripravo zdrave hrane na pravi način in s pravo temperaturo ter nadzor nad postopkom kuhanja brez dvigovanja pokrovke. Hrana se kuha v lastnem soku na nizki temperaturi in ohrani svoje hranilne in biološke lastnosti. Ta način kuhanja omogoča prihranek do 70 % energije in do 30 % hrane.
Registriraj se brezplačno in brez kakršnihkoli pogojev. Izkoristi številne prednosti:
Kot član kluba nakupuj po privilegiranih cenah - od 5% do 40% popusta.
Priporoči/registriraj nove člane in zasluži do 10% na njihova naročila.
Prodaj in zasluži do 40% prodajne provizije.
+
Število članov ZCluba
-
-
1
2
3
4
20
30
Po prijavi boš redno prejemal informacije o novih izdelkih, ki ti bodo pomagali živeti bolje in dlje ter uživati v vseh ugodnostih.Odjaviš se lahko kadarkoli brez kakršnihkoli pogojev.
It's very simple - add the products to the cart and you'll see your discount.
The bigger amount - the bigger discount!
Maloprodajna cena | € 15,50 |
ZepterClubⓘ cena | € 15,04 |
Količina | |
Popust -3% | € -0,46 |
Skupna cena | € 15,04 |
Podrobnosti
Termokontroler Zepter je naprava, ki omogoča pripravo zdrave hrane na pravi način in s pravo temperaturo ter nadzor nad postopkom kuhanja brez dvigovanja pokrovke. Hrana se kuha v lastnem soku na nizki temperaturi in ohrani svoje hranilne in biološke lastnosti. Ta način kuhanja omogoča prihranek do 70 % energije in do 30 % hrane.
Predstavitev
KUHANJE BREZ DODAJANJA VODE
Kadar kuhate brez dodajanja vode, sveže oprano hrano vedno postavite v hladno posodo. Posodo napolnite do vsaj ¼ ali največ 3 cm do vrha posode in jo nato pokrijte.
Pokrito posodo postavite na mrzlo kuhalno ploščo in nastavite na srednje visoko temperaturo.
Ko puščica na termokontrolerju doseže polovico zelenega polja skale "Moist", temperaturo znižajte na minimum.
Hrana se kuha v lastnem soku, ki ostane v posodi.
Para, ki se sprošča iz hrane, se dviga do pokrovke, ki je vedno hladnejša od posode. V stiku z njo se kondenzira in v obliki kapljic steče na hrano in dno posode. Postopek se ponavlja, dokler hrana ni popolnoma kuhana (zaprt krožni cikel).
Vodni film, ki nastane med robom posode in pokrovko, hermetično zapre posodo.
PEKA BREZ DODAJANJA MAŠČOBE
Pri pečenju brez dodajanja maščobe morate meso vedno položiti v že segreto posodo.
Pokrito prazno posodo postavite na kuhalno ploščo, ki ste jo vključili na najvišjo temperaturo in segrevajte do 5 minut.
Posoda je pripravljena za peko, ko puščica termokontrolerja doseže polovico zelenega polja skale »Dry«. Ko na dno posode pokapate nekaj kapljic vode in se le-te zakotalijo (učinek kroglic) – največ po 5 minutah.
Meso vedno položite v že segreto in prazno posodo in ga pritisnite, da porjavi.
Po 30–60 sekundah zapečeno meso obrnite na drugo stran, ga ponovno pritisnite ob dno in pustite tako do konca peke.
Temperaturo zmanjšajte na minimum, ugasnite kuhalno ploščo ali ponev odstavite s plošče.
Uporabite pokrovko glede na vrsto pečenja.